ADVERTEREN OP TUINGIDS.NL?

Tuingids.nl is dé landelijke internetsite over en voor de tuin. Snel, makkelijk en vooral volledig zijn daarbij de kernwoorden. Bezoekers van de site kunnen in de database van Tuingids.nl de adressen van meer dan 20.000 bedrijven opzoeken in verschillende branches.

Door het selecteren van de gewenste branche en/of het ingeven van een trefwoord en het vervolgens selecteren van de gewenste regio, kan snel en makkelijk een leverancier van produkten of diensten in de eigen regio worden gevonden.

Ook uw onderneming bieden wij de mogelijkheid zich aan onze website-bezoekers te presenteren. Tegen scherpe tarieven.

UITGEBREIDE VERMELDING

Plaatsing bovenaan(*) de gewenste rubriek voor de periode van één jaar met vermelding van:

 • de naam en het adres van uw onderneming
 • alle mobiele en vaste telefoon- en faxnummers
 • uw emailadres en/of website, incl. directe doorklik
 • max. een half A4 aan tekst met extra bedrijfsinfo
 • opname van max. 5 foto’s, afgebeeld als thumbnails (bij aanklikken wordt foto groot getoond)
 • Google Map kaartje voor de locatie van uw onderneming

(*) = op alfabetische volgorde en afhankelijk van aantal adverteerders in de rubriek

OPTIONEEL

 • Plaatsing van een E-mail-responsformulier achter uw vermelding, waarop bezoekers een bericht voor uw bedrijf kunnen achterlaten.
  Dit bericht wordt vervolgens per fax of email naar u doorgezonden. Handig als u nog niet over e-mail beschikt of uw e-mailadres liever niet overal openbaar maakt.
 • Vermelding onder extra rubriek

AANBIEDING 3=2

Vermeld uw bedrijf voor een periode van 3 jaar, betaal slechts voor 2 jaar!

PLAATSING VAN BUTTONS

Wilt u meer bezoekers naar uw eigen website trekken? Plaats dan een button van 120 x 60 pixels in kleur en evt. geanimeerd op Tuingids.nl. Bezoekers die uw button aanklikken worden vervolgens direct doorgelinkt naar uw eigen homepage. Wij ontwerpen de button zelfs gratis voor u, indien gewenst.

Een button kan geplaatst worden:

 • Op de hoofdpagina van onze website in het kader "Bedrijven in de Spotlight". Maximum attentie van bezoekers, direct op de hoofdpagina van Tuingids.nl.
 • In de rubriekenpagina’s: uw button wordt alleen getoond in de door u gewenste rubrieken. Ook is het mogelijk op trefwoord de button te tonen. Zo wordt u snel teruggevonden op uw specialiteiten!
WILT U OOK PROFITEREN VAN HET SUCCES VAN TUINGIDS.NL?

Bel dan snel voor een offerte of voor meer informatie over onze scherpe tarieven met onze salesafdeling: +31 (0) 88 66 55 455. Of stuur een e-mail naar info@tuingids.nl.

Bel nu voor uw advertentie op Tuingids.nl!