HOE WERKT DE TEVREDENHEIDSGARANTIE?

Wanneer u klant bij ons bent en uw bedrijf een uitgebreide Bedrijfsvermelding heeft op Tuingids.nl komt u in aanmerking voor onze unieke tevredenheidsgarantie.

De afspraak die wij met u maken, bestaat er uit, dat wij uw uitgebreide Bedrijfsvermelding kosteloos een extra jaar doorplaatsen, wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de behaalde resultaten / respons na het eerste jaar plaatsing.

WIE BEPAALT OF IK GENOEG RESPONSE HEB GEHAD?

Dat kan maar één persoon zijn, en dat bent u natuurlijk zélf! U bepaalt helemaal zélf of u tevreden bent met de behaalde resultaten. Niemand anders. Het is voor ons immers niet te meten of te beoordelen of de behaalde respons al of niet aan uw verwachtingspatroon heeft voldaan. Het gaat er ons kortgezegd om, dat u tevreden bent.

MAAR IK KAN TOCH GEWOON ZEGGEN, DAT IK NIET TEVREDEN BEN?

Deze unieke afspraak met u, is volledig gebouwd op wederzijds vertrouwen. U gaat er vanuit, dat wij ons werk goed doen en dat uw investering in de Bedrijfsvermelding rendement voor u gaat opleveren. Aan de andere kant gaan wij er vanuit, dat wanneer de Bedrijfsvermelding u het eerste jaar goede leads, omzet of klanten heeft opgeleverd, u ook bereid bent om de relatief lage kosten voor de uitgebreide Bedrijfsvermelding voor het tweede jaar te voldoen. Dat is gewoon een kwestie van vertrouwen.

ALS IK NIET TEVREDEN BEN, KRIJG IK MIJN GELD DAN TERUG?

Nee. De afspraak die we met u maken, houdt in, dat wanneer u niet tevreden bent over de behaalde resultaten na het eerste jaar, wij uw uitgebreide Bedrijfsvermelding een extra jaar gratis doorplaatsen, om op die manier toch het gewenste aantal reacties te verkrijgen. Het gaat er immers om, dat u uiteindelijk tevreden bent over de respons die uw investering in de uitgebreide Bedrijfsvermelding heeft opgeleverd.