ALLES OVER BETALEN OP TUINGIDS.NL

WAT ZIJN DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

MultiSafePay Tuingids.nl gebruikt voor de verwerking van online betalingen MultiSafepay. MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. MultiSafepay biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die zijn opgesteld om een veilig netwerk en beveiliging van data en gegevens te garanderen. Met behulp van authenticatie van de betaler (3-D Secure), filters en dagelijkse controle wordt getracht het frauderisico te beperken tot een minimum.

VIA WELKE BETAALMETHODEN KAN IK HET OPENSTAANDE BEDRAG BETALEN?

Wij vinden het erg belangrijk dat u zo gemakkelijk mogelijk van onze diensten kan gaan profiteren. Wij hebben er voor gekozen om u een zo breed mogelijk aanbod van betaalmethoden te geven. U kunt bij ons online betalen via de volgende betaalmethoden:

Betaalmethoden

KAN IK HET OPENSTAANDE BEDRAG OOK ZELF OVERBOEKEN?

Het blijft uiteraard mogelijk om via overboeking het openstaande bedrag bij ons te betalen. Openstaande bedragen kunt u direct betalen via IBAN-nummer
NL36 INGB 0008 3934 61 t.a.v. Sitecompany B.V. met vermelding van uw Factuurnummer en bedrijfsnaam.

WAT IS DE BETALINGSTERMIJN?

Bij Tuingids.nl hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen. Alle facturen dienen dus binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan op de wijze zoals op de factuur aangegeven, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Mocht u problemen hebben met de betaling dat raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor een passende oplossing.